Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-09@04:38:02 GMT

نقشه حریم شهر قیامدشت تدوین شد

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۹۸۸۹۸

نقشه حریم شهر قیامدشت تدوین شد

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ حسین ترکاشوند اظهار داشت: شهرداری موظف است نسبت به تعیین حریم منطقه خود اقدام و سه تا پنج برابر حریم شهر نقشه برداری کند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در فاصله کمتر از یکسال از استقرار شهرداری در شهر تازه تاسیس قیامدشت، نقشه حریم این شهر پس از تایید مراجع رسمی و قانونی توسط استاندار تهران ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکاشوند با اشاره به چگونگی ابلاغ نقشه حریم شهر قیامدشت گفت: پس از تعیین نقشه حریم منطقه توسط شهرداری، به شورای شهر ابلاغ و به فرمانداری ارسال شد که در نهایت توسط کمیسیون توسعه استان بررسی و مورد ارزیابی و تایید رسمی قرار گرفت.

وی افزود: حریم شهری به محدوده حفاظتی اطراف شهرها گفته می شود تا شهرداری بتواند برای آینده شهر اراضی را از لحاظ ساختار زیست محیطی و فضاهای سبز حفاظت کند که در غیر این صورت افق و آینده شهر به مخاطره می افتد.

شهردار قیامدشت گفت: با این نقشه تمام مالکان و بهره‌ برداران واحدهای صنعتی، تولیدی، صنفی، تجاری، کارگاهی و انبار باید برای انجام امور حوزه مدیریت شهری خود همچون ساخت‌ و ساز، عوارض کسب و پیشه و فعالیت های زیست ‌محیطی به شهرداری قیامدشت مراجعه کنند.

قیامدشت در ۱۵ کیلومتری جاده خاوران و در انتهای جنوب شرقی حریم منطقه ۱۵ شهرداری تهران واقع شده است.

شهر قیامدشت پیش از این در خارج از محدوده قانونی شهر تهران قرار داشت و از خدمات شهرداری منطقه ۱۵ تهران استفاده می کرد که پس از شهر شدن دارای شهرداری مستقل و در محدوده شهرستان ری قرار دارد.

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۸۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تبیین روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور با سخنرانی دکتر ناصر باقری مقدم رئیس گروه مطالعات راهبردی علم و فناوری و آینده‌نگاری و دبیر ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به صورت مجازی و از طریق اسکای روم با حضور اکثریت نمایندگان هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

 

دکتر باقری مقدم بهره‌مندی از نقطه نظرات دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی سراسر کشور را فرصت مغتنمی در مسیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور خواند.

 

وی در ابتدا به بیان سرفصل‌های نقشه جامع علمی کشور پرداخت و یکی از ایرادات وارد به نقشه جامع علمی کشور را زیاد بودن تعداد اولویت‌ها خواند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به تعریف انواع سیاست‌ها و تحلیل آنها در نقشه جامع علمی کشور پرداخت.

 

به اعتقاد وی تاکنون نیمی از نقشه جامع علمی کشور پیاده شده و در حال اجرایی‌سازی است و بخش‌های مهمی از آن هم هنوز اجرایی نشده که باید در روزآمدسازی مورد توجه قرار گیرند.

 

وی در ادامه گفت: یک سری اصول را در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور مد نظر قرار دادیم. اولین اصل این است که به دنبال بازنگری هستیم و نه اینکه یک نقشه جامع علمی جدیدی را تهیه کنیم. اصل دوم این است که کماکان به بحث اولویت‌گذاری عمودی در نقشه خواهیم پرداخت اما راهبردهای افقی را هم مورد توجه قرار می‌دهیم. اتخاذ دو رویکرد توامان فنی- اقتصادی و اجتماعی- فنی اصل سوم است.

 

باقری مقدم بیان کرد: به بحث گفتمان سازی عمومی و نخبگانی و جلب مشارکت حداکثری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در روزآمدسازی نقشه توجه ویژه‌ای خواهد شد.

 

وی در ادامه به تشریح ساختار روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور پرداخت و گفت: در هنگام تفکیک نقشه به بخش‌های مختلف، چهارده بسته کاری تعریف شد تا برای هرکدام ساز و کار روزآمدسازی را بیندیشیم. هر کدام از این بسته‌ها بنا به وضعیتی که اکنون دارند ممکن است کمابیش نیاز به روزآمدسازی و تعیین کمیت داشته باشند.

 

وی گفت: هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی در تک تک این بسته‌های کاری می‌توانند به ما کمک فکری بدهند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ مهمترین فعالیت‌های مورد انتظار در کارگروه‌های تخصصی برای هر یک از این بسته‌های کاری را مورد اشاره قرار داد که قرار است با رویکرد دلفی انجام شوند و ادامه داد: هیئت‌های اندیشه‌ورز در دو مورد تحلیل نظرات خبرگان حقیقی و حقوقی در حوزه مربوطه و استفاده حداکثری از ظرفیت تخصصی کشور در حوزه مربوطه و مدیریت جریان گفتمان سازی و ترویج در طول فرآیند می‌توانند کمک زیادی کنند.

 

در ابتدای جلسه نیز دکتر محمدرضا مصوری کارشناس معاونت آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه توضیحات پیرامون نشست پرداخت.

 

وی دلیل برگزاری این نشست را درخواست بسیاری از هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی برای تشکیل یک بحث تبیینی پیرامون نحوه روزآمدسازی، نگرش به قضیه روزآمدسازی نقشه و اینکه در چه کمیت و کیفیتی این قضیه می‌تواند صورت بگیرد دانست.

 

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تملک صحرای پرتمان
  • نقشه راه هوش مصنوعی و فناوری کوانتومی در حال تدوین است
  • وزیر امور خارجه: در مسیر تدوین یک نقشه راه برای بازگشت روابط ایران و مصر هستیم
  • امیرعبداللهیان: در مسیر تدوین نقشه راه برای بازگشت روابط طبیعی ایران و مصر هستیم
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • در مسیر تدوین یک نقشه راه برای بازگشت روابط ایران و مصر هستیم
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد