Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@16:46:10 GMT

جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش خاوران

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۶۴۳۳

جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش خاوران

جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش خاوران با حضور حسین توکلی کجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، امام جمعه بخش خاوران، سرپرست معاونت عمرانی فرمانداری ری، بخشدار خاوران و سایر مسئولین در سالن اجتماعات آفتاب شهر قیامدشت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا تهران؛ حسین توکلی کجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش خاوران گفت: بخش هایی که با مرکز شهرستان فاصله دارند بعضا با مشکلاتی مواجه هستند اما بخش خاوران با همدلی و دلسوزی مدیران این بخش و همچنین برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اگر امروز شهر قیامدشت شهری پویا و توسعه یافته شده است یکی از دلایل آن مطالبات مردمی این شهر از طریق نمایندگان خود در شورای اسلامی بمنظور مستقل شدن شهر قیامدشت است و این نقش مشارکت و حضور مردم در پیشرفت شهر و روستا را نشان می دهد.

توکلی بیان کرد: اقدامات غیر اصولی و غیر کارشناسی شهرداری تهران در بخش خاوران، امروز مشکلات فراوانی را به این بخش تحمیل کرده است و ساماندهی این مشکلات بر عهده مدیریت بخش خاوران قرار گرفته است وبا ایجاد دولت الکترونیک و استقرار ادارات خدمات رسان در بخش خاوران، تردد ساکنین به مرکز شهرستان کاهش می یابد و خدمات بهتری به مردم شریف این بخش ارائه می شود.

اسماعیل شعبانزاده بخشدار خاوران در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش خاوران گفت: بخش خاوران با وسعت ۱۱۳ کیلومتر مربع و جمعیت ۵۱ هزار نفر با ۱۲ هزار واحد صنفی و وجود دامپروری و اراضی کشاورزی مرغوب دارای طرفیت های بسیار خوبی است که زمینه رشد و توسعه این بخش را فراهم می کند.

او ادامه داد: یکی از مشکلات مهم بخش خاوران پدید آمدن سیلاب با بارش باران است که موجب آبگرفتگی محور ترانزیتی امام رضا (ع) میشود که بایستی بصورت کارشناسی بررسی و مرتفع شود.

شعبانزاده افزود:  از دیگر مشکلات بخش خاوران دوگانگی خدمات در این بخش است به نحوی که راهور، راهداری، تامین اجتماعی، بنیاد شهید و ... در بخش خاوران توسط پاکدشت و ری خدمات رسانی میشود.

حسین ترکاشوند شهردار قیامدشت در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش خاوران گفت: در دو سال گذشته بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان صرف پروژه های عمرانی، فرهنگی، ورزشی و ... شهر قیامدشت شده است و در سال جاری نیز ۴۰ میلیارد تومان برای پروژه های متعدد شهرداری قیامدشت تخصیص یافته است.

او افزود: دخالت غیرقانونی شهرداری تهران در حریم شهر قیامدشت مشکلات فراوانی را بوجود آورده است و موجب نارضایتی مردم شریف بخش خاوران شده است و دوربرگردان غیرمهندسی ورودی شهر قیامدشت از محور امام رضا (ع) با بارش باران دچار آبگرفتگی و مسدود میشود و مشکلات تردد را ایجاد میکند که نیازمند اصلاح است.

گفتنی است در بخش خاوران مشکلاتی همچون راه، آب، روشنایی محور امام رضا (ع) و استقرار ادارات خدمات رسان وجود دارد که با هماهنگی صورت گرفته با دستگاه های مربوطه، پیگیری و رفع این مشکلات در دستور کار قرار گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بخش خاوران شهر قیامدشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۶۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مریم خوش‌اخلاق با اشاره به ۸ ماه می‌روز جهانی تالاسمی اظهار کرد: انجمن تالاسمی خوزستان ۲ هزار و ۲۰۰ عضو دارد که ۵۰۰ نفر از این افراد، بیمار سیکل سل هستند. بعد از مازندران، خوزستان دارای بیشترین آمار مبتلایان تالاسمی است.

وی در خصوص مشکلات فعلی بیماران تالاسمی افزود: داروی هیدروکسی اوره برای تعدادی از بیماران تالاسمی به عنوان جایگزین خون استفاده می‌شود، اما متاسفانه حدود سه ماه است که این دارو وارد نشده است.

خوش‌اخلاق با اشاره به تاثیر تحریم‌ها در کمبود داروی بیماران تالاسمی تصریح کرد: در حال حاضر داروی هیدروکسی اوره موجود نیست، در حالی که این قرص جایگزین خون برای برخی بیماران است و این بیماران بدون مصرف این قرص نمی‌توانند حتی فعالیت‌های روزانه خود را انجام دهند. هر چند داروی ایرانی و هندی مشابه این دارو نیز وجود دارد، اما برای بسیاری از بیماران سازگار نیست و به آن حساسیت دارند.

وی بیان کرد: یکی دیگر از معضلات بیماران تالاسمی در خوزستان این است که دستگاه ام آر آی T ۲ star بیمارستان گلستان اهواز که تقریبا مختص بیماران تالاسمی است و میزان آهن قلب و کبد را نشان می‌دهد، حدود چهار ماه است که مشکل دارد و هیچ مرکز دیگری در اهواز وجود ندارد که با بیماران خاص قرارداد داشته باشد تا بتوانند بررسی‌ها را انجام دهند، بنابراین بیماران این بررسی‌ها را انجام نمی‌دهند یا با هزینه‌های زیاد به تهران مراجعه می‌کنند تا این بررسی‌ها را انجام دهند.

مدیرعامل انجمن تالاسمی خوزستان گفت: بدون این بررسی‌ها اگر بیماران دچار عارضه شده باشند، دیر متوجه آن می‌شوند. این بررسی‌ها جزو چکاپ‌های سالیانه بیماران تالاسمی است. اگر این بیماران میزان آهن موجود در قلب و کبدشان را نسنجند، متوجه میزان بار آهن در این اندام‌ها نمی‌شوند و در نتیجه آهن دور قلب و کبد را فرا می‌گیرد و دچار عارضه قلبی و کبدی می‌شوند و دو عضو حیاتی بدن درگیر خواهند شد.

وی با اشاره به مشکلات بیمه‌ای تالاسمی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات بیماران تالاسمی این است که یکی دو سال است روز به روز تعداد بیشتری از آزمایش‌ها و دارو‌ها از بسته خدمتی بیماران تالاسمی خارج می‌شود و این بسته خدمتی، هم در سازمان تامین اجتماعی و هم بیمه سلامت در حال کوچکتر شدن است. مثلا قبلا چکاپ‌های سالیانه کاملا تحت پوشش بسته خدمتی بود، اما اکنون برخی آزمایش‌ها مانند تراکم استخوان هر دو سال یک بار باید انجام شود.

خوش‌اخلاق گفت: قبلا در بیمارستان بقایی اهواز همه هزینه‌های بیماران سیکل سل رایگان بود، اما اکنون بیمارستان از این بیماران پول دریافت می‌کند و بعد بیماران باید فاکتور‌ها را به بیمه خدمات درمانی ارسال کنند و مشخص نیست درصدی از آن پردخت می‌شود یا نه. بیمار تالاسمی حال خوشی ندارد، اما باید هزینه رفت و آمد را بدهد و پیگیری‌ها را انجام دهد تا ببیند بیمه پول هزینه‌شده را پرداخت می‌کند یا نه.

وی بیان کرد: سال گذشته از خردادماه سقف بسته خدمتی تمام شده بود و گفتند دیگر پول نداریم بنابراین بیماران باید پول پرداخت می‌کردند. بعد گفتند آبان‌ماه به بعد می‌توانیم هزینه فاکتور‌ها را پرداخت کنیم، اما بیماری که در روستا است چگونه با بی‌حالی و سختی خود را به شهر برساند؟ هزینه رفت و آمد را هم باید بدهد تا ببیند فاکتور‌ها را پرداخت می‌کنند یا نه.

دیگر خبرها

  • حل مشکلات نشر از اولویت های ما در دولت است/مسئله زینک و مشکل کارخانه ها را پیگیری خواهیم کرد
  • جلسه بررسی میدانی موضوعات واحدهای اجرایی مدیریت شعب پست بانک استان‌‌های تهران، البرز و قم و سمنان به میزبانی مدیریت شعب شرق تهران
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • ملاقات مردمی رییس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • مسائل صنفی دانشجوان دامغان و شاهرود مورد بررسی قرار گرفت
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • بررسی مشکلات رانندگان حمل و نقل عمومی در مرز مهران‌
  • نرخ انواع نان آزادپز در کردستان اعلام شد